субота, 07 березня 2009 12:53

Кравченко хоче забити "Ворсклі"

Кравченко хоче забити "Ворсклі"

В неділю у Сергія Кравченка - дебют в Києві в статусі гравця "Динамо". І відразу - в матчі зі своєю колишньою командою "Ворсклою", залізним претендентом на місце в Лізі Європи, або по-нинішньому - Кубку УЄФА. За півзахисника збірної на трибуни прийде вболівати дружина Тетяна, яку він постарається привітати з 8 Березня голом у ворота екс-одноклубників.

"Горю бажанням вийти на поле, той факт, що це матч проти моєї колишньої команди, яка зробила мене тим, ким я є, тільки підганяє, - зізнався нам Сергій. - Мене здивувало, що в чемпіонаті проти "Динамо" у "Металіста" не зміг зіграти екс-киянин Олійник. Коли в оренду віддають гравців з умовою, щоб вони не виходили проти команд, яким належать, це ще куди не йшло. Але якщо футболістів продають з вимогою, щоб вони не грали в першому матчі проти колишніх клубів, це дивно. Значить, ви боїтеся цих гравців. Чому ж їх відпускаєте? Втім, так вже домовилися "Динамо" і "Металіст". "Ворскла" відпустила мене до Києва, не вимагаючи, щоб я проти неї не грав. Чи означає це, що вона мене не боїться? Та "Ворскла" не боїться нікого!"

Та "Ворскла" не боїться нікого!

"Звичайно, я хочу забити полтавчанам і довести, що "Динамо" не дарма звернуло на мене увагу, - заявив нам Кравченко. - Якщо вдасться вразити ворота суперника, бурхливої радості не буде, це ж мої колишні партнери. Але ясно, що і не турбуватимуся. Як не турбуватимуся, якщо полтавчанам заб"є, наприклад, Кравець. Ніхто не чекав від нього дубля у ворота "Валенсії". Та і з "Металістом" Артем добре зіграв. Хлопець старається, ось вам і результат. Але це не означає, що тепер ми гратимемо тільки на нього. Є Мілевський, відновиться Бангура, ось-ось почне грати Гільєрме. Завершувати комбінації - їхня робота. Поки Кравець справляється з цим прекрасно. Що стосується Гільерме, то на тренуваннях він справляє враження технічного, різкого гравця. Дочекаємося ігор".

У сьогоднішньому матчі "Шахтар" - "Дніпро" Крава ставить на перемогу гірників 2:1, "Ворсклі" обіцяє за підсумками ЧУ місце в п"ятірці або навіть в трійці найкращих. "Якщо говорити про золоті медалі, то вони не повинні від нас піти, - сказав Сергій. - Але ми ще - не чемпіони".

За матеріалами sport.segodnya.

Зараз ви читаєте новину «Кравченко хоче забити "Ворсклі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути