Ексклюзиви
пʼятниця, 15 липня 2011 09:28

Бузакка очолив суддівський департамент ФІФА

Бузакка очолив суддівський департамент ФІФА

Відомий швейцарський арбітр Массімо Бузакка став керівником суддівського департаменту ФІФА. Бузакка, який працював на двох чемпіонатах світу, приступить до виконання обов'язків 1 серпня, повідомляє "Сегодня".

"Я багато разів повторював, що суддівство - один з моїх головних пріоритетів, - сказав президент ФІФА Йозеф Блаттер. - Досвід Массімо Бузакка виявиться дуже корисним в рамках продовження роботи, яку ми ведемо разом з конфедераціями і асоціаціями в цій важливій сфері футбольного життя. Я дуже радий, що він приєднався до нас".

Цікаво, що в 2009 році Бузакка потрапив у скандал після того, як показав непристойний жест фанатам "Янг Бойз" під час гри на Кубок Швейцарії проти "Бадена". Тоді арбітр був відсторонений від роботи на трьох найближчих матчах чемпіонату Швейцарії.

Суддівська кар'єра 42-річного Бузакки розтяглася на 20 років, 12 з яких він є арбітром ФІФА. Крім двох чемпіонатів світу (2006 і 2010 років) і Євро-2008, швейцарець працював на фіналі Ліги чемпіонів в 2009 році, фіналі Кубка УЄФА-2007 і матчі за Суперкубок УЄФА-2010. Він відсудив більше 250 матчів у вищій швейцарській лізі.

Зараз ви читаєте новину «Бузакка очолив суддівський департамент ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути