Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 18:08

Арбітр Бузакка надзюрив прямо на футбольне поле (ВІДЕО)

Арбітр Бузакка надзюрив прямо на футбольне поле (ВІДЕО)

Швейцарський арбітр Массімо Бузакка, який 10 жовтня 2009 року буде обслуговувати матч Росія - Німеччина, помочився на полі під час гри.

Про це пише італійське видання La Gazzetta Dello Sport. Інцидент стався 12 вересня під час матчу чемпіонату Катару між діючим чемпіоном країни командою "Аль-Гарафа" і клубом "Аль-Хор".

На сайті видання наводиться відеозапис епізоду, показаний в ефірі одного з арабських телеканалів.

Сам Бузакка пояснив необхідність помочитися прямо під час гри нездужанням. Арбітр сказав, що він погано себе почував. Як відзначає видання, враховуючи, що свій вчинок Бузакка здійснив у священний для мусульман місяць Рамадан, швидше за все, арбітра більше не запросять обслуговувати матчі чемпіонату Катару.

За останній місяць швейцарський рефері вже вдруге став фігурантом скандалу. 21 вересня Бузакку було дискваліфіковано на три матчі Асоціацією футболу Швейцарії. Арбітра покарали за те, що 19 вересня Бузакка, який обслуговував гру Кубка Швейцарії "Янг Бойз" - "Баден", показав вболівальникам "Янг Бойз" середній палець.

23 вересня газета "Советский спорт" написала, що Бузакку призначено головним арбітром матчу Росія - Німеччина. Дискваліфікація, накладена на суддю, поширюється тільки на матчі швейцарських турнірів і не перешкодить арбітру обслужити гру збірної Росії

Лента

Зараз ви читаєте новину «Арбітр Бузакка надзюрив прямо на футбольне поле (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути