четвер, 06 вересня 2012 12:13

"Було б краще, зіграй "Динамо"і "Шахтар" пізніше" - Михайличенко

"Було б краще, зіграй "Динамо"і "Шахтар" пізніше" - Михайличенко
Михайличенко вважає жереб невдалим для обох команд. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Спортивний директор київського "Динамо" Олексій Михайличенко вважає, що матч 1/16 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" значно ускладнить календар обом командам. Про це він заявив після жеребкування матчів турніру, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Мені здається, зустріч на даному етапі не принесе користі не тільки нам, але і" гірникам ". І справа не тільки в календарі, який, до речі, непростий і для нас, і для суперників - не так багато часу пройде з моменту останньої зустрічі в чемпіонаті, тому, боюся, не встигнуть вщухнути емоції, які в будь-якому випадку викликає зустріч двох найсильніших клубів країни. За мене, було б краще, зіграй ми з "Шахтарем" на дещо більш пізній стадії - і з емоційної, і з турнірної точки зору", - сказав Михайличенко.

Михайличенко відзначив, що зустрічі грандів значно цікавіше виглядають, якщо проходять на чвертьфінальній, півфінальній, а то й фінальній стадії, як це бувало в минулі роки.

"Якщо не зраджує пам'ять, до 2009-го з донецькою командою ми зустрічалися тільки у вирішальних матчах кубкового турніру. Не в образу іншим клубам буде сказано, з іншими учасниками або без одного з нас фінал здається менш яскравим і інтригуючим. В той же час не схильний закликати до змін у регламенті: це Кубок, і зустрічі навіть в 1/16 фіналу суперників такого рівня роблять його непередбачуваним. Тут вже висловлюю позицію не спортивного директора "Динамо", а простого вболівальника", - сказав він.

Нагадаємо, волею "сліпого" жереба "Шахтар" і "Динамо" зустрінуться у першому ж матчі Кубка України на стадії 1/16 фіналу. Гра відбудеться на "Донбас Арені" 23 вересня. Відзначимо, що 18 вересня "Динамо" грає виїзний матч Ліги чемпіонів проти ПСЖ, а "Шахтар" 19 вересня приймає "Нордешлланд".

Зараз ви читаєте новину «"Було б краще, зіграй "Динамо"і "Шахтар" пізніше" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути