понеділок, 03 вересня 2012 09:08

"Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі" - Луческу

"Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі" - Луческу
Луческу вважає перемогу "Шахтаря" заслуженою. Фото: donbass.ua

На прес-конференції після домашнього поєдинку 8-го туру УПЛ проти київського "Динамо" гру прокоментував наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу.

- Заслужена перемога, якщо взяти до уваги, що в стартові двадцять хвилин рахунок взагалі міг бути 4:0. Перший удар в створ воріт був у "Динамо" перед перервою. У другій половині вони стали грати агресивніше - вийшла на перший план їх фізична підготовка.

У деяких моментах вони використовували нашу розслабленість, ми не так жорстко грали в єдиноборствах, як повинні були в цей період. Але в цілому суперник нічого не створив за цей час - все одно моменти були наші. Ще раз повторю: заслужена перемога. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі.

- Містер, сьогодні Ярослав Ракицький як ніколи часто підключався до атак. Це була ваша установка або його особиста ініціатива?

- Так, я вимагаю цього від нього. Він добре знає, коли йти в атаку у вільні зони, пам'ятаючи про те, що його зону підстрахує хтось інший. І якби ми не дозволяли захисникам йти в атаку, то не думаю, що Кучер забив би сьогодні ці два голи. Або згадати м'ячі, ті, які ми оформляли навесні, - це теж робили Кучер і Ракицький. Коли вони приходять в штрафний суперника, з ними, напевно, відіграють менш уважно, а вони забивають. Якщо є можливість йти і в контратаку, вони роблять це, створюючи сюрпризи і чисельну перевагу за рахунок свого проникнення в штрафний майданчик суперника.

- Заміна Кучера була викликана ігровими причинами або ви хотіли, щоб він отримав порцію овацій?

- Ні, він у паузі сказав, що у нього велике напруження на задній м'яз стегна. Він боявся порвати його повністю. Напевно є міозит від того навантаження, яке він отримав. Тому я не став у цьому плані ризикувати і, звичайно, замінив його. Думаю, що йому потрібно мінімум три дні для того, щоб відновитися.

Нагадаємо, в матчі 8-го туру УПЛ донецький "Шахтар" з рахунком 3:1 переграв київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути