вівторок, 01 червня 2010 09:13

Букмекери пророчать новачку "Барселони" звання найкращого бомбардира ЧС-2010

Букмекери пророчать новачку "Барселони" звання найкращого бомбардира ЧС-2010

Напередодні чемпіонату світу в ПАР переважна частина букмекерів віддає перевагу збірній Іспанії. Коефіцієнт на перемогу команди Вісенте Дель Боске в середньому становить четвірку (тобто на кожні поставлені 100 гривень - 300 гривень чистого прибутку).

Шанси бразильців оцінюються трохи нижче - від 5 до 5,5. Далі в порядку спадання йдуть Англія (від 5,5 до 7), Аргентина (7 - 7,5), Голландія (10 - 12) і Німеччина (14 - 16).

Чинні володарі титулу італійці, на думку букмекерів, майже напевно не зможуть повторити успіх чотирирічної давнини - коефіцієнти на тріумф команди Марчелло Ліппі в ПАР коливаються від 11 до 16.

Безпросвітним аутсайдером турніру контори вважають Нову Зеландію: подекуди коефіцієнт на перемогу в чемпіонаті найсильнішої збірної Океанії оцінюється 2500 до одного.

Є у букмекерів фаворит і в суперечці за звання найкращого бомбардира ЧС - новачок "Барселони" Давид Вілья. Контори переконані, що іспанський нападаючий здатний повторити успіх ЧЄ-2008, за підсумками якого саме він став найкращим снайпером - середній коефіцієнт становить вісімку.

Слідом ідуть аргентинець Ліонель Мессі (8 - 11), англієць Вейн Руні (9 - 11) і бразилець Луїс Фабіану (9 - 14).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Букмекери пророчать новачку "Барселони" звання найкращого бомбардира ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути