четвер, 29 вересня 2011 15:19

Букмекери не сумніваються в "Динамо" і "Металісті" і не вірять у "Ворсклу"

Букмекери не сумніваються в "Динамо" і "Металісті" і не вірять у "Ворсклу"

Київське "Динамо" є фаворитом у виїзному матчі другого туру групового раунду Ліги Европи-2011/2012 проти тель-авівського "Маккабі" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

На перемогу української команди ставки приймаються як 2,05 до 1 (чим менше коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога ізраїльтян оцінюється коефіцієнтом 3,60 до 1. Нічийний результат - 3,30 до 1.

Також фахівці впевнені у перемозі харківського "Металіста" над голландським "Алкмаар", приймаючи ставки на перемогу команди Мирона Маркевича з коефіцієнтом 2,10 до 1, у той час як виграш гостей бачиться їм менш вірогідним - 3,40 до 1. Нічийний результат - 3,40 до 1.

"Ворсклі" пророкують поразку в домашньому матчі з "Ганновером". На перемогу німців ставки приймаються як 2,15 до 1, тоді як успіх полтавчан оцінюється коефіцієнтом 3,25 до 1. Нічия - 3,40 до 1.

Нагадаємо, матч "Металіст" - "Алкмаар" відбудеться сьогодні о 20:00, пряма трансляція на "2 +2". О 22:05 в Тель-Авіві почнуть свій матч "Маккабі" і "Динамо", в цей же час у Полтаві вийдуть на поле "Ворскла" і "Ганновер".

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не сумніваються в "Динамо" і "Металісті" і не вірять у "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути