четвер, 29 вересня 2011 13:11

Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд

Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд

Сьогодні відбудуться матчі другого туру групового раунду Ліги Європи, в якому візьмуть участь відразу три представники України, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Полтавська "Ворскла" на своєму полі зіграє з німецьким "Ганновером".

Показавши в стартовому турі гідну гру проти "Копенгагена", "Ворскла" сьогодні сподівається набрати перші очки на груповому етапі і продовжити четирехматчевую домашню серію без поразок у єврокубках. Микола Павлов називав німецький клуб найсерйознішим суперником, які коли-небудь потрапляли його команді в єврокубках і з цим твердженням можна погодитися. У минулому сезоні клуб став четвертим у Бундеслізі, де і зараз йде в групі лідерів. Мірко Сломка зібрав досить сильний склад, в якому 12 гравців виступають за свої національні збірні.

"Ганновер" використовує однакову з "Ворсклою" тактичну схему, граючи з одним нападником, а основна ставка робиться на флангові атаки. Проте, саме в атакуючій лінії у німців виникли кадрові проблеми. До кінця не відновився норвезький тунісець Абделлауе, через проблеми зі стегном не зіграє Я Конан, під питанням залишається участь у поєдинку півзахисника Штоппелькампа. У "Ворскли" проблем зі складом немає.

З 11 домашніх єврокубкових матчів "Ворскла" програла всього два. При цьому "Ганновер" жодного разу не вигравав в єврокубках на виїзді, провівши на чужому полі всього два матчі. "Ворскла" і "Ганновер" зустрінуться вперше.

Паралельно, але вже на виїзді "Динамо" зіграє з ізраїльським "Маккабі".

Старт у груповому раунді для динамівців виявився змазаним. Маючи значну перевагу в домашній грі зі "Сток Сіті", кияни в підсумку задовольнилися лише нічиєю. "Маккабі" же почав турнір з розгромної поразки від "Бешикташа" з рахунком 1:5. Втім, недооцінювати суперника все ж не варто. Останні дві гри чемпіонату "Маккабі" виграв із загальним рахунком 7:2 і зараз є лідером свого чемпіонату. Крім того, безпрограшна домашня серія "Маккабі" в єврокубках становить 11 матчів (вісім перемог і три нічиї). "Динамо" в свою чергу не програвало в п'яти останніх матчах Ліги Європи.

"Динамо" сьогодні вимушене буде обходитися без захисника Євгена Хачеріді, який вибув через травму на 2-3 тижні. Також під питанням участь в матчі Огнена Вукоєвича. Крім турнірної мотивації, у динамівців є ще один привід грати сьогодні тільки на перемогу - в день матчу легендарному форвардові "Динамо" Андрію Шевченку виповнюється 35 років.

Відзначимо, що в турнірах під егідою УЄФА суперники зустрінуться вперше. Раніше шляхи "Динамо" та ізраїльських клубів на євроарені не перетиналися, так само як і "Маккабі" ніколи не протистояв представникам України.

Двома годинами раніше в Харкові свою гру проти голландського "Алкмаару" зіграє "Металіст".

До матчу в Харкові обидві команди підходять в ранзі лідерів групи після перемог у стартових матчах. "Алкмаар" в єврокубкових виїзних матчах не може виграти вже протягом 12 матчів. Втім, це не заважає голландцям сподіватися на успіх у грі з "Металістом", який ніколи не обігравав представників Голландії. Більше того, харків'яни навіть жодного разу не забивали у ворота голландців.

Проблем зі складом у Мирона Маркевича немає, та й настрій у гравців має бути хорошим після перемоги над "Дніпром" в останньому турі чемпіонату України. Зазначимо, що минулого сезону "Алкмаар" грав в одній групі з київським "Динамо" і двічі програв.

Розклад трансляцій:

Ворскла - Ганновер. Початок о 22:05, пряма трансляція на телеканалі "2+2"

Маккабі - Динамо. Початок о 22:05, пряма трансляція на телеканалі "1+1"

Металіст - Алкмаар. Початок о 20:00, пряма трансляція на телеканалі "2+2"

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути