пʼятниця, 16 вересня 2011 13:29

Ліга Європи. Єдина перемога за "Металістом"
19

Фото: Reuters

Київське "Динамо" розпочало Лігу Європи з нічиєї, яка, втім, навряд чи може влаштувати вболівальників "біло-синьої" команди, пише ЛІГАБізнесІнформ.

На своєму полі підопічні Юрія Сьоміна на останній хвилині вирвали нічийний результат у напіврезервного складу "Сток Сіті". Гол у складі "Динамо" на 91-й хвилині забив хорватський легіонер Огнен Вукоєвич.

Динамо - Сток Сіті 1:1

Полтавська "Ворскла" програла свій перший матч у груповому турнірі Ліги Європи. Команда Миколи Павлова програла поєдинок, пропустивши єдиний гол з пенальті від данського "Копенгагена".

Перед початком матчу тренер полтавчан говорив про те, що буде задоволений і нічийним результатом, проте, "Ворскла" повертається додому з "бубликом". Втім, попереду у команди ще п'ять матчів групового турніру.

Копенгаген - Ворскла 1:0

Харківський "Металіст" здобув вольову перемогу в Австрії. Команда Мирона Маркевича з рахунком 2:1 на виїзді виграла у віденської "Аустрії" і здобула дуже важливі три очки у першому раунді групового турніру Ліги Європи.

Не дивлячись на те, що вже на 7-й хвилині харків'яни пропустили гол у свої ворота, завдяки точним ударам Папа Гуйє і Клейтона Шав'єра (з пенальті), українська команда повертається додому з перемогою. "Металіст" поки є єдиною командою з України, яка перемогла свого суперника в нинішньому євросезоні.

Аустрія - Металіст: 1:2

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Єдина перемога за "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути