пʼятниця, 19 серпня 2011 16:50

Бріггс задумав взяти реванш у Віталія Кличка
9

Фото: Klitschko Brothers Foundation

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі американець Шеннон Бріггс має намір на початку наступного року повернутися на ринг і вимагає від Віталія Кличка матчу-реваншу. Про це він розповів в інтерв'ю BoxingScene.com.

Так, Бріггс хоче знову стати чемпіоном. За словами американця, для цього йому потрібен ще один поєдинок проти володаря титулу WBC українця Віталія Кличка, з яким він вже одного разу зустрічався.

"У нас однозначно є з Віталієм незакінчені справи. Погляньте, він нокаутував Соліса вже в першому раунді, а я бився з травмованою рукою всі дванадцять!", - сказав він.

Нагадаємо, що бій Віталія Кличка і Шеннона Бріггса відбувся в жовтні 2010 року і завершився розгромною перемогою українського боксера за підсумками 12 раундів. Після бою Шеннон Бріггс у важкому стані був доставлений в реанімацію і кілька місяців відновлював своє здоров'я.

Тим часом, сам Віталій Кличко продовжує свою підготовку до бою з Томашем Адамеком. Чемпіон світу в суперважкій вазі WBC вже проходить завершальні етапи тренування.

Протистояння між Віталієм Кличком (42-2-0, 39 КО) і Томашем Адамеком (44-1-0, 28 КО) відбудеться в Польщі 10 вересня. Воно транслюватиметься по найбільш престижному американському телеканалі НВО.

Сам Адамек також продовжує підготовку до бою. Його тренування проходять у високогір'ї Пенсільванії, в курортному містечку Бушкілл.

Зараз ви читаєте новину «Бріггс задумав взяти реванш у Віталія Кличка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути