неділя, 12 серпня 2012 11:55

Бразильський захисник нокаутував арбітра в дебютному матчі Вороніна

Бразильський захисник нокаутував арбітра в дебютному матчі Вороніна

Бразильський захисник Бенфіки Луїзао під час товариського матчу з німецькою Фортуною в суботу, 11 серпня, вдарив головного арбітра Крістіана Фішера, відправивши того в глибокий нокдаун.

Інцидент стався в кінцівці першого тайму. Фішер хотів показати хавбеку лісабонського клубу Хаві Гарсії жовту картку за нібито жорсткий фол проти суперника.

Капітан Бенфіки, який не був згоден з таким рішенням арбітра, сильно вдарив суддю в обличчя. Фішер після цього в непритомному стані впав на поле. Через п'ять хвилин медикам вдалося привести його до тями.

Тим не менш, зустріч була скасована. Фортуна вже повідомила, що поскаржиться в УЄФА на поведінку гравця. Луїзао загрожує дискваліфікація на кілька місяців і великий грошовий штраф.

Відзначимо, що в складі Фортуни на поле перебував український нападник Андрій Воронін, який був орендований у московського Динамо і для якого ця гра була дебютною за дюссельдорфский клуб.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський захисник нокаутував арбітра в дебютному матчі Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути