четвер, 06 листопада 2008 18:04

Бразильський футболіст показав арбітру жовту картку (ВІДЕО)

Футболіст бразильського клубу "Ботафого" Андре Луіс показав жовту картку арбітрові матчу його команди з аргентинським "Естудіантесом". На 68-ій хвилині зустрічі чилійський суддя Карлос Чандія виніс Луісу попередження, після чого футболіст вихопив у арбітра жовту картку і показав її Чандії. У відповідь на це рефері вилучив гравця з поля, повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство Reuters.

Перший матч 1/4 фіналу Південноамериканського Кубка (аналог Кубка УЄФА) між "Естудіантесом" і "Ботафого" пройшов 21 жовтня і завершився перемогою аргентинців з рахунком 2:0. А у звітній зустрічі 5 листопада "Естудіантес" відкрив рахунок на третій хвилині, а ще через півгодини подвоїв перевагу.

В середині другого тайму "Ботафого" вдалося зрівняти рахунок, проте на 68-ій хвилині Луіс був вилучений, після чого бразильці залишилися в меншості.

У час матчу, який залишився, футболісти "Ботафого" грали вкрай агресивно. Кілька разів бразильці дуже жорстко діяли проти плеймейкера "Естудіантеса" Хуана Себастьяна Верона, проте арбітр не став карати "Ботафого" за грубу гру.

Матч завершився з рахунком 2:2. Таким чином, "Естудіантес" переміг по сумі двох зустрічей і вийшов в півфінал Південноамериканського Кубка. За вихід у фінал "Естудіантес" побореться з іншим аргентинським клубом "Аргентінос Хуніорс".

Андре Луіс не вперше демонструє неспортивну поведінку в ході матчів. У червні 2008 року він отримав червону картку в грі чемпіонату Бразилії з "Наутіко". Після цього Луіс почав демонструвати непристойні жести вболівальникам команди суперників і кинув на трибуни пластикову пляшку. Із стадіону футболіста вивели поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський футболіст показав арбітру жовту картку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути