пʼятниця, 13 лютого 2009 01:47

Брати Кличко покаталися на крокодилах, а потім з"їли їх (ФОТО)

Автор: МК
 
Нещодавно в Австрії відкрився тренувальний табір чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка, який 21 березня проведе бій з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом на призвисько Чорна Пантера. Поки не прийшов час максимальної концентрації, український боксер розповів про свою відпустку.

Нам вдалося спробувати смажених крокодилів, жаб"ячі ніжки та черепах.

"Відпустку з сім"єю я провів у Флориді. Були батьки та брат. Ми плавали, пірнали, рибалили, каталися на кайтсерфінгах, відвідали "Диснейленд" та індіанську резервацію, де каталися на крокодилах. Однак, є обов"язкова умова - крокодилу замотують пащу. Там нам вдалося спробувати смажених крокодилів, жаб"ячі ніжки та черепах. Старший син Єгор піймав величезну рибину, приблизно півтора метри завдовжки. Дітям більше сподобався "Диснейленд", крокодили та павуки. Дочка Ліза виявилася найсміливішою, тільки вона зважилася взяти одного павука до рук. Загалом, чудово провели час. Накопичили сили для важкого року", - розказав Віталій Кличко.

Тим часом чемпіон світу за версіями IBF, WBO та IBO Володимир Кличко після відпочинку у Флоріді відправився до Шотландії - у старовинне місто Сент-Ендрюс, що вважається батьківщиною гольфу. Виявляється, це для нього - другий улюблений вид спорту. Володимир вважає найстаріші в світі поля кращим місцем для гри у гольф. "Практично ідеальні поля плюс дуже авторитетна публіка. До того ж, кажуть, гольф винайшли якраз у Сент-Ендрюсі - для мене це важливо" - цитує Володимира Кличка MK.ru.

sports.ru, MK.ru

Зараз ви читаєте новину «Брати Кличко покаталися на крокодилах, а потім з"їли їх (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути