пʼятниця, 14 серпня 2009 14:51

Брати Клички ніколи не битимуться з Хеєм

Брати Клички ніколи не битимуться з Хеєм

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко заявив, що британець Девід Хей втратив шанси на поєдинок з ним або з його молодшим братом, чемпіоном WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком.

Нагадаємо, що цього року Хей вже двічі відмовився від поєдинку проти Кличка. Спочатку він через травму відмовився від призначеного на 20 червня бою проти Володимира Кличка, а потім раптово перервав переговори із старшим братом про проведення поєдинку у вересні цього року в Німеччині, вважає за краще зустрітися з чемпіоном WBA в суперважкій вазі Миколою Валуєвим 7 листопада цього року.

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте, який знаходиться зараз в США підтвердив, що поєдинок проти Хея навряд чи відбудеться.

"Можна звичайно пригадати Джеймса Бонда і його слова: "ніколи не говори ніколи", проте я не думаю, що цей бій коли-небудь відбудеться", - сказав Бенте.

Віталій Кличко висловив їхню загальну з братом незадоволеність поведінкою британця.

"Я не вірю в його травму, - сказав старший з братів. - Це була просто відмовка. Він не зрозумів того контракту, який ми підписали з ним. На мою думку, його менеджер зв"язався з Валуєвим, і Хей усвідомив, що у нього набагато більше шансів на завоювання титулу в поєдинку з Валуєвим. Він злякався. На мій погляд, він несерйозний. Це шкодить боксу".

На думку Бенте, Хей свідомо перебільшує свою популярність і значущість в світі боксу.

"Він боксер першої важкої ваги, і його найбільше досягнення (у супертяжах) - це перемога над Монте Барреттою, - відзначив Бенте. - Він зазнає труднощі з продажами квитків навіть у себе на батьківщині. Я знаю це, я був на його боях. Він просто хвалько, і цим все сказано".

У разі перемоги Хея над Валуєвим, британець стане володарем єдиного чемпіонського титулу в суперважкій вазі, який не об"єднали в своїх руках брати Кличко.

"Наша мрія - забрати цей останній пояс в нашу сім"ю, - зізнався Віталій. - Не знаю, чи відбудеться це коли-небудь".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички ніколи не битимуться з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути