субота, 08 серпня 2009 11:38

Кріс Арреола має 27 кг зайвої ваги (ФОТО)

Автор: badlefthook.com
 

Забудьте про інтригу в поєдинку Кріса Арреоли проти чемпіона світу WBC у важкій вазі Віталія Кличка. Це фото шокувало всіх американських уболівальників Кріса.

Всі знають, що у Арреоли є проблеми з вагою, але Кріс найняв фахівця з харчування і фізпідготовки і на словах зібрався використовувати його допомогу для підготовки до найголовнішого поєдинку свого життя. Але на ділі ми бачимо зовсім інше - складки жиру на його голові!

За повідомленнями з його табору, Кріс зараз важить близько 300 фунтів(136 кг) при його бойовій вазі близько 240 фунтів (близько 109 кг).

Якщо Арреола не втратить близько 60 фунтів(більше 27 кг) зайвої ваги за півтора місяці, зберігши при цьому своє здоров"я, то Віталій Кличко не залишить від нього мокрого місця.

І якщо раніше зайва вага не заважала Арреолі вигравати всі свої поєдинки, то з Віталієм Кличком все буде інакше, адже це суперник високого рівня і він не пробачить щонайменшої помилки - ні в бою, ні в підготовці до нього.

За матеріалами Турнір, Bad Left Hook

Зараз ви читаєте новину «Кріс Арреола має 27 кг зайвої ваги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути