четвер, 06 серпня 2009 17:46

Наступним суперником Віталія Кличка стане Кріс Арреола

26 вересня на чемпіонаті світу з боксу в суперважкій вазі за версією всесвітньої боксерської ради Віталій Кличко, 38 років, проведе захист титулу з американцем Крісом Арреолою, 28 років. Оголошено, що бій відбудеться в Лос-Анджелесі на арені "Степлс Сентра".

Бій із Крісом стане для Віталія обов"язковим захистом титулу. Кличку не вдалося досягти домовленості щодо поєдинку з Девідом Хеєм чи Миколою Валуєвим, і він був змушений прийняти поєдинок з Арреолою.

В Арреоли прекрасне поєднання віку, фізичних кондицій і досвіду. Він агресивний і потужний боксер-нокаутер, який не має поразок у професійній кар"єрі, де виступає з 2003 року. А 2001-го переміг у престижному любительському турнірі "Золоті рукавички".

2007-го Арреола здобув титул континентального чемпіона Америки, перемігши суперника нокаутом у третьому раунді. Торік він мав зустрітися з новозеландцем Давідом Туа, але той відмовився від бою. Серед переможених Арреолою відомі боксери — Чіз Візерспун і Джаміль Маклайн, який був нокаутований у четвертому раунді. Володимир Кличко, наприклад, зміг це зробити тільки в 10-му.

Кріс — вольовий боксер. У поєдинку проти Тревіса Волкера він пропустив серію ударів у другому раунді й побував у нокдауні. Але піднявся на ноги і "реваншувався" настільки швидко, що відправив суперника в нокдаун у тому ж раунді, а на початку наступного нокаутував.

Арреола не програв жодного поєдинку

Бій Кличко–Арреола планує транслювати американський телеканал НВО, який не показував бої Віталія з грудня 2004-го.

— Упевнений, що бій з Арреолою буде цікавим, — каже український боксер. — Він не програв жодного поєдинку, тому спробую зробити все, щоб це сталося вперше. Хей став мені нецікавий — він спочатку веде перемовини, а в останній момент відмовляється від зустрічі на рингу. 7 листопада Хей має боксувати з Валуєвим, але не здивуюся, якщо британець просто ухилиться від нього.

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Віталія Кличка стане Кріс Арреола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути