вівторок, 12 листопада 2013 15:13

Брат Федора Ємельяненка пообіцяв "задушити і поламати" українця

Брат Федора Ємельяненка пообіцяв "задушити і поламати" українця
Ємельяненко не знайшов нічого надприродного в Олійника. Фото: lenta.ru

Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко заявив, що він зможе "задушити і поламати" в партері спортсмена українського походження Олексія Олійника, якщо між ними відбудеться поєдинок.

Коментуючи поєдинок Олійника з хорватом Мірко Філіповичем, Ємельяненко заявив, що Олійник "нічого надприродного не показав". А Филипович, за словами Олександра, вийшов на бій "мертвий". І якби цей поєдинок відбувся п'ять років тому, переміг би хорват, впевнений Ємельяненко. Однак, "Мірко древній вже", зазначив боєць.

Ємельяненко, який спочатку сам мав битися з Філіповичем, попросив вибачень у глядачів бою за те, що організатори шоу "Легенда" відмовилися від послуг бійця. Зазначимо, що в рамках шоу й відбувся поєдинок Филипович - Олійник . За словами бійця, організатори шоу "зарамсили" і "вирішили зекономити" на ньому, і в результаті " зіпсували все".

Шоу "Легенда" пройшло 8 листопада в Москві. Поєдинок Филипович - Олійник закінчився перемогою 36-річного Олійника. Цей боєць народився в Україні, але має російське громадянство і на змаганнях представляє Росію.

Спочатку передбачалося, що з Філіповичем зустрінеться Ємельяненко. Але організатори шоу розірвали контракт з цим бійцем після скандалу, пов'язаного з бійкою Ємельяненка з пенсіонером у кафе.

Президент промоутерської компанії " Легенда " Руслан Сулейманов також розповів , що Ємельяненко сам просив перенести його бій з Філіповичем . При цьому послався на те , що йому прострелили руку. Щоправда, в одному з інтерв'ю Ємельяненко на питання про прострелену руку відповідати відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Брат Федора Ємельяненка пообіцяв "задушити і поламати" українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути