понеділок, 04 березня 2013 16:04

Брата Федора Ємельяненка оштрафували за п'яний бешкет у літаку

Брата Федора Ємельяненка оштрафували за п'яний бешкет у літаку
Ємельяненко завершив кар'єру за станом здоров'я. Фото: russianlook.com

Відомий російський самбіст Олександр Ємельяненко оштрафований на 700 рублів за п'яний бешкет на борту літака Москва - Барнаул, повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу Барнаульской транспортної прокуратури.

Інцидент з Ємельяненком стався в грудні 2012 року на борту літака "Аерофлоту", що летів в Барнаул, де у спортсмена був запланований ряд заходів. Він визнаний винним у дрібному хуліганстві і оштрафований на 700 рублів.

"Під час польоту відомий спортсмен порушував громадський порядок, голосно розмовляв, приставав до пасажирів, провокував їх на бійку, не реагував на зауваження бортпровідників, вимагав спиртне, виражався нецензурною лайкою, курив у літаку", - говориться в прес-релізі.

У Барнаул Олександр прилетів як почесний гість місцевого турніру зі змішаних єдиноборств. Згодом в інтернеті набув поширення відеоролик з цього заходу, де Ємельяненко, ймовірно, в нетверезому вигляді напучує бійців.

Через чотири дні після скандалу в столиці Алтайського краю президент компанії по організації турнірів зі змішаних єдиноборств М1 Global Вадим Фінкельштейн оголосив про розірвання контракту з молодшим братом Федора Ємельяненка через неодноразове порушення його умов.

Через кілька годин після цього Олександр заявив про завершення спортивної кар'єри за станом здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Брата Федора Ємельяненка оштрафували за п'яний бешкет у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути