Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 20:09

Брандао розповів "Марселю" всі секрети "Шахтаря"

Брандао розповів "Марселю" всі секрети "Шахтаря"

Бразильський нападаючий марсельського "Олімпіка" і екс-гравець донецького "Шахтаря" Брандао закликав своїх одноклубників бути обережними в матчі 1/4 фіналу Кубка УЄФА проти української команди.


"Шахтар" уміє уникати фатальних помилок

"Шахтар" дуже хороша команда, небезпечна, цей клуб не перший рік б"ється в Єврокубках, має багато бразильських футболістів, які сильні в центрі поля і в атаці, у них дуже високий рівень якості пасу", - заявив Брандао. "У цій команді є такі великі гравці, як Фернандіньо, Даріо Срна. "Шахтар" уміє уникати фатальних помилок, але у нього є проблеми в обороні", - цитує Брандао французька газета L"Еquipe.

Брандао не зіграє в матчах проти "Шахтаря", оскільки був вже заграний донецьким клубом в єврокубках цього сезону. Перший матч фіналу Кубка УЄФА "Олімпік" (Марсель) - "Шахтар" (Донецьк) відбудеться в четвер, 9 квітня, у Донецьку.

Нагадаємо, що у січні цього року бразильський нападаючий Брандао офіційно став гравцем "Марселя", підписавши з французьким клубом контракт терміном на три з половиною роки. Сума трансферу склала € 6 млн.

За матеріалами terrikon.dn.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брандао розповів "Марселю" всі секрети "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути