вівторок, 23 серпня 2011 16:26

"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо

"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо

За інформацією abola.pt португальська "Брага" у найближчі дні оголосить про придбання нового і "дуже необхідного" команді футболіста, повідомляє Динамо Киев от Шурика.

Ім'я гравця поки тримається в секреті, але джерело не сумнівається, що ним стане вінгер київського "Динамо" Жерсон Маграо.

Нагадаємо, що переговори про переїзд бразильця в Португалію йшли практично з початку літа, і йшли важко.

Причому, якщо вірити пресі, каменем спотикання була не стільки трансферна ціна на футболіста, скільки його власні непомірні як для гравця, який рік просидів у запасі, апетити по зарплаті.

Тим часом, у сферу інтересів київського "Динамо" потрапив молодий захисник міланського "Інтера" і збірної Італії Давіда Сантон.

Як повідомляє Tuttomercatoweb, український клуб вже зробив запит "нерадзуррі" про оренду гравця. Після закінчення оренди "Динамо" хотіло б мати можливість викупити контракт захисника.

Однак президент "Інтера" Массімо Моратті поки не впевнений, чи варто відпускати Сантона у зв'язку з травмою Майкона.

Також стало відомо, що "Динамо" на чемпіонаті світу U20, який недавно завершився в Колумбії, пригледів собі нового форварда. Ним став 18-річний нігерієць Оларенважу Кайоде, який виступає за івуарійський клуб "АСЕК Мімозас". Конкуренцію киянам у боротьбі за нападаючого складе "Ліон" - про це інформує газета The Moment.

Нагадаємо, що в це міжсезоння команда Юрія Сьоміна поповнилася трьома новачками з Нігерії - форвардами Ідейє та Аді, а також хавбеком Аруною.

Зараз ви читаєте новину «"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути