вівторок, 23 серпня 2011 15:27

"Вірю, що "Сошо" переможе "Металіст" вдома" - Браун Ідейє

"Вірю, що "Сошо" переможе "Металіст" вдома" - Браун Ідейє

У заключному матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" вдома мінімально обіграло криворізький "Кривбас" — 1:0. Гол-красень на рахунку Андрія Ярмоленка.

Нігерійському форварду киян Брауну Ідейє у цьому матчі відзначитися не вдалося. Футболіст пообіцяв виправитися вже в наступному поєдинку. У четвер "Динамо" зіграє матч-відповідь четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти болгарського "Літекса".

"Це був важкий матч, адже зараз у нас досить складний графік поєдинків, - каже Браун журналістам після матчу з "Кривбасом". - Можливо трохи накопичилася втома. Дуже важливо, що сьогодні ми змогли виграти. Андрій Ярмоленко забив дуже красивий гол.

"Кривбас" не створив для нас особливих проблем. Як я вже сказав раніше, нам заважала втома, адже ми зіграли багато матчів. Але у нас дружня команда, ми — як одна сім'я, тому ми готові долати будь-які труднощі.

Зараз багато гравців "Динамо" знаходяться у лазареті, але так буде не завжди. Сподіваюсь вони скоро відновляться.

У четвер ми знову зіграємо проти "Літекса". Сподіваюсь мені знову вдасться забити у ворота чемпіона Болгарії. Заради цього я важко працюю на тренуваннях.

Щодо матчу "Металіст" — "Сошо", то я говорив зі своїми колишніми партнерами про нього. Вони сказали, що матч у Харкові був важким, але я вірю, що "Сошо" переможе вдома.

Я нічого не міг розповісти своєму колишньому клубу про "Металіст", адже не грав проти харків'ян. У будь-якому випадку я вірю, що "Сошо" вийде в наступний раунд Ліги Європи.

Було б чудово, якби "Динамо" і моя колишня команда потрапили в одну групу."

Зараз ви читаєте новину «"Вірю, що "Сошо" переможе "Металіст" вдома" - Браун Ідейє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути