понеділок, 09 травня 2011 18:36

Бородаті Володимир Кличко і Девід Хей лупцювали динозавра Германа
13

Фото: Reuters

Сьогодні, 9 травня, у Гамбурзі відбулася довгоочікувана перша спільна прес-конференція Володимира Кличка і Девіда Хея, присвячена їх поєдинку 2 липня цього року, пише "Сегодня".

Виступаючи на Imtech Arena, де і відбудеться найбільш очікуваний бій останніх років, чемпіон WBA Девід Хей заявив: "Я бачив його стиль і те, що він робить у ринзі. Я думаю, що він шахрай і ті люди, з якими він бився, дозволили йому виглядати в рингу вражаюче. Але цього разу йому буде протистояти справжній спортсмен на піку форми, після серії відмінних перемог".

Хей також розповів, що, на його думку, брати Клички боялися вийти в ринг проти Миколи Валуєва до 2009 року, коли Хея відібрав титул у "Звіра зі Сходу":

"Це той пояс, про який вони так довго мріяли, але з якихось то причин так і не завоювали. Думаю, це тому, що Валуєв - не маленький товстий американець".

"Кличко намагається підбирати суперників під свій стиль. Навіть як важковаговик я нокаутую Кличка!", - підсумував британець. "Боги боксу вирішили, що 2 липня я стану новим чемпіоном".

Зараз ви читаєте новину «Бородаті Володимир Кличко і Девід Хей лупцювали динозавра Германа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути