неділя, 29 травня 2011 13:44

Вболівальники "Барселони" відсвяткували перемогу у Лізі чемпіонів сутичками з поліцією

Вболівальники "Барселони" відсвяткували перемогу у Лізі чемпіонів сутичками з поліцією

Уболівальники "Барселони" влаштували безлади, святкуючи перемогу своєї футбольної команди в Лізі чемпіонів. Як повідомляє барселонська газета El Periodico, в зіткненнях між молоддю і поліцією постраждали 132 людини, у тому числі 37 поліцейських.

Більшості постраждалих надали допомогу на місці. За інформацією Associated Press, 11 людей, включаючи одного співробітника поліції, були госпіталізовані.

Святкові гуляння в Барселоні тривають з півночі неділі, 29 травня. У центрі міста - в районі площі Каталонії і вулиці Рамбла - зібралося понад 50 тисяч людей. Ближче до ранку агресивно налаштовані молоді люди почали закидати поліцейських пляшками і камінням, провокуючи їх на застосування сили. Під тиском правоохоронців вболівальники розсіялися по прилеглих вулицях, попутно руйнуючи лавки і автобусні зупинки.

Фінал Ліги чемпіонів відбувся увечері в суботу, 28 травня. "Барселона" упевнено переграла англійський "Манчестер Юнайтед" (3:1), завоювавши свій четвертий трофей головного європейського турніру. У складі каталонців відзначилися Педро Родрігес, Ліонель Мессі і Давід Вілья. Єдиний гол за "Манчестер" забив Вейн Руні.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Барселони" відсвяткували перемогу у Лізі чемпіонів сутичками з поліцією ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути