середа, 05 березня 2008 12:22

Бобслеїст не помітив, що під час спуску йому відірвало ногу

Бобслеїст не помітив, що під час спуску йому відірвало ногу
Британському бобслеїсту під час змагань на швидкості 130 км/год відірвало ногу, але він цього навіть не помітив.

Закінчивши дистанцію на трасі Креста в швейцарському Сен-Моріці, 32-річний капітан Берні Бембері запитав: "У мене що, зламана нога?", на що йому відповіли: "Вона не зламана. Вона відірвалася".

Швейцарські хірурги в Цюріху спробували пришити нижню частину ноги, але після дев"яти операцій вони заявили, що, швидше за все, він ніколи не зможе з нею нормально ходити. Тоді Бембері, який недавно повернувся додому після шести місяців служби в Іраку, сказав лікарям, щоб вони її відрізали. "Ампутація давала кращі перспективи в подальшому житті і в поверненні на військову службу", - сказав він.

Під час спуску по трасі завдовжки близько милі Бембері правою ногою зачепив стовпчик. Частина, яка відірвалася, була знайдена за декілька сотень метрів від фінішу. "Іронія долі. Людина повернулася з Іраку, не отримавши жодної подряпини, і втратила ногу на бобслеї. Він вирішив, що йому буде краще без ноги. Це було мужнє рішення", - повідомив співрозмовник в лікарні Цюріха.

ФАКТNEWS

Зараз ви читаєте новину «Бобслеїст не помітив, що під час спуску йому відірвало ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути