неділя, 17 лютого 2008 13:34

Блонська перемогла на турнірі в Таллінні з національним рекордом

Блонська перемогла на турнірі в Таллінні з національним рекордом

В естонському Таллінні вчора завершилися міжнародні змагання з легкоатлетичного багатоборства. На турнірі встановили чотири національні та один континентальний рекорд.

У жінок перемогла українка Людмила Блонська. При цьому наша спортсменка встановила новий національний рекорд у приміщенні - 4771 очко. Срібну медаль виграла також наша співвітчизниця - Наталія Добринська (4758). "Бронза" у росіянки Тетяни Чернової (4717). Обидві призерки встановили особисті рекорди. Ще дві українки - Оксана Кузьмінок та Ірина Ількевич - завершили змагання на п"ятому та сьомому місцях відповідно (4267 та 4013). Для Ірини цей результат став найкращим в сезоні. Ще один національний рекорд на цьому турнірі встановила естонка Кайє Канд (4355) і посіла четверте місце.

У чоловіків перша трійка виглядає наступним чином: 1. Андрій Краучанка (Білорусь) - 6229 (національний рекорд); 2. Дмитро Карпов (Казахстан) - 6229 (рекорд континенту); 3. Аркадій Васильєв (Росія) - 5978 (особистий рекорд).

Українці участі в змаганнях не брали.

"Газета по-украински"

Зараз ви читаєте новину «Блонська перемогла на турнірі в Таллінні з національним рекордом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути