пʼятниця, 22 квітня 2011 12:02

"Блохін головний тренер? Ого!" - гравці збірної про нового наставника

"Блохін головний тренер? Ого!" - гравці збірної про нового наставника

Новоспечений наставник збірної України Олег Блохін свій перший матч після повернення в команду проведе 1 червня в Києві проти Узбекистану. Гравці збірної його призначення в цілому схвалили.

Артем Федецький (захисник, ФК "Карпати"): "Знаю, що цей фахівець багато чого досяг у футболі, да і як тренер зарекомендував себе з найкращого боку. Мені не доводилося працювати під його керівництвом. Не спілкувався поки що і з хлопцями, які виступали у збірній у збірній Блохіна. Але моє завдання не вибирати тренера, а виходити на поле і грати ".

Ігор Худоб'як (півзахисник, ФК "Карпати"): "Начувся про залізну дисципліну в збірній за часів Блохіна. Упевнений, цей наставник буде націлений на максимальний результат і зробить все можливе для його досягнення".

Євген Селезньов (нападник, ФК "Дніпро"): "Блохін зміг зробити блискучу кар'єру футболіста, досяг всесвітнього визнання. Єдиний тренер в Україні, хто вивів збірну у фінальну частину найпрестижнішого футбольного форуму. Хоч особисто не грав у командах Блохіна, впевнений у його тренерському таланті. Одне слово - тренер збірної України".

Олександр Романчук (захисник, ФК "Металіст"): "Не в нашій компетенції коментувати призначення, ми повинні доводити право на виклик у збірну будь-якому тренеру - саме на цьому зосереджений кожен футболіст. Я був би задоволений, якби виконком залишив Калитвинцева, адже при цьому тренера було цікаво працювати. Але при Блохіні я дебютував у складі національної команди і цього ніколи не забуду. При Блохіні відчувалася та ж сама школа, що свого часу я проходив в "Динамо", - упор був більше на фізичну підготовку. Калитвинцев більше уваги приділяв роботі з м'ячем і тактичну підготовку.

Олександр Алієв (півзахисник, ФК "Динамо" Київ): "Блохін головний тренер? Ого! Що ж, наставник призначений, і тепер будемо готуватися до Євро під керівництвом Олега Володимировича. Будемо серйозно працювати, оскільки перед збірною, впевнений, поставлять максимальні завдання. З Олегом Блохіним я, звичайно, знайомий, але жодного разу під його керівництвом в національній збірній не тренувався".

Андрій Воронін (нападник, ФК "Динамо" Москва): "Про зміни в тренерському штабі збірної України я дізнався від вас. Новий тренер Блохін? Так він же не новий! Що ж, від щирого серця вітаю Олега Володимировича з поверненням у національну команду. У нього тепер до Євро не так вже й багато часу - трохи більше року, тому треба готуватися з подвоєною енергією. Що стосується мене, то повторюся: завжди і в будь-який момент готовий приїхати в збірну. Ми в останній раз з Блохіним зідзвонювалися, коли я був в Англії, а він тренував ФК "Москва". Я тоді телефонував привітати з днем ??народження його помічника Олега Кузнєцова, а заодно з Балем і Блохіним поговорив".

Нагадаємо, Олег Блохін був призначений головним тренером збірної України 21 квітня. За його кандидатуру проголосували 19 з 27 членів виконкому ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін головний тренер? Ого!" - гравці збірної про нового наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути