неділя, 15 лютого 2009 20:17

Бланка Власіч здивувала всіх програвши турнір у німецькому Карслруе

Автор: wikipedia
  Бланка Власіч
Бланка Власіч

Хорватська стрибунка у висоту Бланка Власіч зазнала першої поразки в цьому зимовому сезоні. На легкоатлетичному турнірі в німецькому Карслруе хорватка поступилася німкені Аріан Фрідріх. Суперниці показали однаковий результат - 2,05, проте Власіч програла німкені за кількістю спроб.

Відзначимо, що під час турніру обидві суперниці намагалися виявити хто з них найсильніша, зав"язавши боротьбу на висоті 2,07, проте планка ні Власіч, ні Фрідріх не підкорилася. Результат, показаний обома - 2,05 - став кращим результатом сезону в світі. Причому, якщо Бланка Власіч тільки повторила свій кращий результат у приміщеннях, то для Аріани Фрідріх стрибок на 2,05 став кращим у кар"єрі. Аж до цього моменту німецька стрибунка у висоту за два метри в зимовому сезоні ніколи не стрибала.

Довідка від "Gazeta.ua":

Бланка Власіч (хорв. Blanka Vlasic) (народилась 27 листопада 1983 у Спліті, Хорватія) - хорватська легкоатлетка, срібна призерка ігор 2008 року у Пекіні в стрибках у висоту. Чемпіонка світу.

livesport.ru, Gazeta.ua, wikipedia.org
Зараз ви читаєте новину «Бланка Власіч здивувала всіх програвши турнір у німецькому Карслруе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути