вівторок, 07 серпня 2007 14:11

Бишовця в донецькому "Металургу" ніхто не чекає

Віце-президент донецького "Металурга" Дмитро Селюк категорично спростував можливість появи в клубі Анатолія Бишовця, що у найближчому часі може подати у відставку з посади наставника московського "Локомотива". Однак Селюк не виключив, що незабаром команду може очолити російський або український тренер, інформує www.champion.com.ua.

- З Бишовцем я знайомий особисто, але за увесь час, що я працюю в донецькому клубі, ця кандидатура нами не розглядалася. Президент клуба Сергій Тарута також Бишовця запрошувати не збирався, - заявив Селюк.

У нинішнього "коуча" донеччан, бельгійця Джоса Дардена, контракт закінчується через рік, і поки в клубі його роботою задоволені. Але з огляду на той момент, що клуб розпродає іноземців і запрошує в "Металург" усе більше українців, зміна тренера можлива.

За словами Селюка, "Металург" буде найбільш українізованою командою. І в одному з матчів на поле обов"язково вийде 11 українців, хоч від сильних легіонерів клуб відмовлятися теж не буде.

Зараз ви читаєте новину «Бишовця в донецькому "Металургу" ніхто не чекає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути