понеділок, 06 серпня 2007 15:16

Бишовець може піти з московського "Локомотива" в донецький "Металург"

Російська преса стверджує, що на днях головний тренер московського "Локомотива" Анатолій Бишовець піде у відставку, повідомляє www.sport.com.ua.

"Локо" вже не в змозі боротися за чемпіонське, зганьбилася команда і в недавньому турнірі за участю "Мілана", "Реала" і ПСВ. У Москві Анатолій Бишовець з тріском "влетів" мадридцям – 2:5. Схоже, терпінню акціонерів "Локо", які витратили на команду дуже солідні гроші, скоро прийде кінець.

Нинішній президент клубу Юрій Сьомін з Бишовцем майже не спілкується і це факт давно відомий. Говорять, в одному клубі вони взагалі опинилися випадково. З тією лише різницею, що Сьомін туди повернувся, а Бишовця пролобіював один з акціонерів "Локо".

Імідж Бишовца зіпсувався і після того, як він не порозумівся з легендою команди Дмитром Лоськовим і примусив того піти до "Сатурну". Не зміг відомий у минулому форвард київського "Динамо" ужитися і з голкіпером Сергієм Овчинниковим, який був в "Локо" справжнім авторитетом.

Але відхідні шляхи у Бишовця, схоже, вже знайшлися. Сам тренер, який після Олімпіади в Сеулі до цих пір не може заявити про себе на повний голос, не проти повернутися до України. Бишовеця і роботу вже тут собі пригледів – з чуток око на нього поклав донецький "Металург".

Зараз ви читаєте новину «Бишовець може піти з московського "Локомотива" в донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути