середа, 12 грудня 2007 14:07

Бишовця "просували" на пост головного тренера збірної України

Президент ФФУ Григорій Суркіс закликав громадськість брати активну участь в обговоренні нової кандидатури на пост головного тренера української збірної. З цією метою на офіційному сайті федерації було організовано голосування, в якому користувачі інтернету могли обрати одну з 30 кандидатур, запропонованих експертами і спортивними журналістами.

До вечора понеділка, коли підбивалися проміжні підсумки, виявилось, що лідерство в опитуванні з сенсаційним показником 36% впевнено утримує російський фахівець Анатолій Бишовець, який останнім часом відзначився провальною роботою в московському "Локомотиві". У середовищі вболівальників і оглядачів з"явилися чутки про те, що керівництво ФФУ спеціально коригує результати, щоб "підігнати" громадську думку під несподіване призначення Бишовця, який має сумнівну репутацію в російському футболі, - повідомляє видання "Діло"

Але як пояснив керівник Управління інформаційної політики ФФУ Сергій Васильєв, вся справа у тому, що російські користувачі інтернету влаштували своєрідний флеш-моб, масово відвідуючи сайт ФФУ і голосуючи за Бишовця.



Зараз ви читаєте новину «Бишовця "просували" на пост головного тренера збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути