понеділок, 10 вересня 2007 12:40

Бій Віталія Кличка з Маклайном не відбудеться

Бій 22 вересня між українцем Віталієм Кличком та американцем Джалілем Маклайном запланований на 22 вересня скоріш за все, що не відбудеться, інформує champion.com.ua. Українцю в неділю в австрійському Інсбруку була зроблена операція на хребті. У Віталія змістився один із хребців, у результаті чого виявився затиснений нерв.

"Віталій почуває себе добре. Він проводив чергове тренування, коли отримав травму, - повідомив ESPN.com представник K2 Promotions Том Лефлер. - Була потрібна негайна операція, тому що необхідно було усунути защемлення нерва. Зараз він у лікарні, але вже через три дні його випишуть звідти".

Лефлер не став коментувати ситуацію щодо двобою з Маклайном: буде він перенесений на більш пізній термін або відмінений, однак менеджер американського боксера Скотт Хірш повідомив сайту Boxingscene.com про те, що двобій його підопічного з Віталієм Кличком відмінений. За словами Хірша, Кличко відмовився від бою, зіславшись на травму спини.

Зараз ви читаєте новину «Бій Віталія Кличка з Маклайном не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути