субота, 13 червня 2009 13:25

Бій Котельника скасують через зубну інфекцію

Бій Котельника скасують через зубну інфекцію

Одна з найгучніших подій в європейському професійному боксі в червні - поєдинок між чемпіоном світу за версією WBA у вазі 63,5 кг українцем Андрієм Котельником і "молодою зіркою" британцем Аміром Ханом, який запланований на 27 червня в Лондоні, швидше за все, буде скасований.

Офіційно про відмову Котельника поки не повідомляється, але за попередніми даними, у Андрія - зубна інфекція через яку він не може тренуватися до липня і через яку поєдинок може бути перенесений на шість тижнів. Можливість відміни бою підтвердив перед вильотом з Лос-Анджелеса до Англії на завершальний етап підготовки тренер Хана Фреді Роуч. "Я розмовляв з батьком Аміра і він сказав, що бій, судячи з усього, буде скасований", - цитує Роуча ESPN.

Зараз організатори бою терміново шукають заміну Котельнику. Одним з кандидатів є американець Леймон Пітерсон, "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBO. Президент WBO Франсиско Валькарсель вже повідомив, що організація видасть санкцію на цей бій.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Бій Котельника скасують через зубну інфекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути