Ексклюзиви
четвер, 08 січня 2009 13:42

Біатлон. Українки взяли "срібло" в Оберхофі

Біатлон. Українки взяли "срібло" в Оберхофі

Збірна України повторила свій срібний успіх торішнього чемпіонату світу. Показавши вчора 7 січня в Оберхофі на четвертому етапі Кубка світу найкращу стрільбу серед 11-ти команд, які стартували, наша жіноча естафетна четвірка зійшла на другу сходинку п"єдесталу пошани!

Не дуже вдалий початок Олени Підгрушной, яка витратила на трасі дуже багато часу, не дивлячись на ідеальну точність, надалі компенсувався блискучим виступом сестер Семеренко і як завжди неповторним фінішем Оксани Хвостенко. Віта і Валя виявилися другими на своїх етапах, а Оксана і зовсім виграла фінішний відрізок дистанції. Браво, дівчата!

І навіть не дивлячись на хвороби і відсутність в гонці як лідерів окремих збірних, так і цілих команд, цей результат - величезне досягнення нашої команди. Цей успіх дозволив Україні вийти на третє місце в заліку Кубка націй і більш того - отримати солідну перевагу над переслідувачами, відзначає biathlon.com.ua.

Перемога, досить очікувано, дісталася збірній Росії, і як вже повелося в нинішньому сезоні перевага склала більше хвилини. За другу позицію відчайдушно боролася збірна Німеччини.

Спасибі за гонку! Чесно - звикаємо, і вже чекаємо нових перемог.

1. Росія (1+7) 1:16:47.7

2. Україна (0+4) +1:10.2

3. Німеччина (2+12) +1:34.4

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Українки взяли "срібло" в Оберхофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути