неділя, 23 січня 2011 17:49

Біатлон. Антхольц. Українці стріляли найкраще, але фінішували восьмими

Біатлон. Антхольц. Українці стріляли найкраще, але фінішували восьмими

Естафетна четвірка Німеччини поставила гарну жирну крапку в програмі шостого етапу Кубка світу в Антхольці. Німецька збірна протягом всієї гонки не залишала лідируючої групи, а на останніх етапах Арнд Пайффер і Міхаель Грайс довели розпочату партнерами справу до логічною і дуже вражаючої перемоги.

Радість заповнених німцями та італійцями трибун подвоїлася срібною позицією господарів траси: команда Італії сенсаційно зійшла на подіум, обійшовши куди більш грізних конкурентів. За третє місце після заключної стрільби розгорнулася боротьба між Тар'є Бо і Максима Чудова, в якій сильнішим виявився молодий норвежець.

Наші хлопці також провели сьогодні дуже гідну гонку. Принаймні, у стрільбі рівних українцям не було. Але, на жаль, піднятися вище восьмої позиції нашим хлопцям сьогодні не вдалося - суперники помилялися не набагато більше, а в швидкості ми поки поступаємося основним конкурентам. Проте сьогодні жоден з наших біатлоністів не випав з десятки на своєму етапі, а Андрій Дериземля і зовсім став четвертим на своєму відрізку дистанції.

Як позитив відзначимо те, що Україна зберегла сьоме місце в Кубку націй і до американських етапів підходить з достатнім запасом для збереження позиції, що дозволяє відстояти нинішню квоту спортсменів.

Тепер у програмі Кубка світу наступає півторатижнева перерва - спортсмени готуються до перельоту за океан. Але міжнародний календар не допускає простоїв - наприкінці січня стартує юніорський чемпіонат світу в чеському Нове-Место.

1. Німеччина (0 +7) 1:10:17.2

2. Італія (0 +9) +18.6

3. Норвегія (0 +8) +28.2

4. Росія (0 +8) +35.1

5. Австрія (0 +8) +44.0

6. Швеція (0 +13) +50.7

7. Франція (1 +9) +1:40.6

8. Україна (0 +7) +2:02.1

Результати наших спортсменів:

Олександр Біланенко (0 +1) 9 місце на етапі

Андрій Дериземля (0 +1) 4 місце на етапі

Сергій Семенов (0 +2) 9 місце на етапі

Сергій Седнєв (0 +3) 10 місце на етапі

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Українці стріляли найкраще, але фінішували восьмими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути