неділя, 23 січня 2011 15:30

Біатлон. Антхольц. Олена Підгрушна показала 12-й результат у мас-старті

Біатлон. Антхольц. Олена Підгрушна показала 12-й результат у мас-старті

Тура Бергер здобула четверту перемогу поспіль. Сьогодні в гонці з масовим стартом на етапі в Антхольці норвежка сповна реабілітувалася перед своїми шанувальниками за провальну естафету.

На фінальний відрізок дистанції Тура пішла третьою в 14-ти секундах від лідируючих Дар'ї Домрачової і Марі-Лор Брюне. Але на фінішній прямій норвежка все-таки зуміла вирвати перемогу у Брюне. Домрачова сьогодні задовольнилася третім місцем.

Серед наших дівчат краще за інших проявила себе Олена Підгрушна. Допустивши лише один промах, капітан нашої команди зуміла фінішувати 12-ю. Валя і Віта Семеренко виявилися не такими точними на вогневих рубежах і в підсумковому протоколі посіли 19-у і 24-у сходинку відповідно.

Звертає на себе увагу повернення після хвороби Магдалени Нойнер - і відразу в квіткову церемонію. І ще одна сенсація - другий поспіль "квітковий" фініш швейцарки Селіни Гаспаріні. Також не можна обійти повз провал лідера поточного заліку Кубка світу: Кайса Макаряйнен закінчила гонку в третьому десятку. Андреа Хенкель і Хелена Екхольм опинилися на десяток позицій ближче, і скоротили відставання від фінки в загальному заліку. І тепер замість дуету лідерів можна говорити про тріо. Згодом Кайса до того ж була дискваліфікована (не пройшла контроль лиж після фінішу), що ще більше ущільнило боротьбу за Великий Кришталевий Глобус.

Запаморочливий ривок у табелі про ранги зробила Тура Бергер: за чотири переможних гонки вона зуміла піднятися з 17-го на сьоме місце. У цьому ж заліку Валя Семеренко трохи опустилася, але зберегла за собою місце в десятці найсильніших, яке і буде підтверджувати на американських етапах.

1. Тура Бергер (0 +1 +0 +1) 33:56.3

2. Марі-Лор Брюне (0 +0 +0 +1) +0.6

3. Дарина Домрачова (0 +0 +0 +0) +5.8

...

12. Олена Підгрушна (1 +0 +0 +0) +59.6

19. Валя Семеренко (0 +0 +2 +2) +2:05.8

24. Віта Семеренко (2 +0 +0 +1) +2:21.4

За матеріалами Вiathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Олена Підгрушна показала 12-й результат у мас-старті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути