вівторок, 27 квітня 2010 17:47

Бенітес усно погодився очолити "Ювентус"

Бенітес усно погодився очолити "Ювентус"

Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес досяг усної угоди з керівництвом туринського "Ювентуса" про те, що він очолить італійський клуб у міжсезоння, повідомляють італійські ЗМІ.

Це сталося під час зустрічі агента іспанського наставника Мануеля Гарсії Куілона та заступника генерального директора "Старої синьйори" Роберто Беттегі в Монте-Карло в понеділок увечері.

У найближчі вихідні президент туринського клубу Жан-Клод Блан збирається поїхати в Англію і переговорити з Бенітесом особисто. З чуток, зарплата іспанця в Турині складе 4,5 мільйона євро в рік, а на трансферні цілі керівництво "Ювентуса" надасть новому наставнику 80 мільйонів.

Нагадаємо, ще раніше в ЗМІ повідомлялося про зустріч агентів Бенітеса і керівництва Старої сеньйори про можливість приходу іспанського фахівця на тренерську посаду "Ювентуса" з компенсацією "Ліверпулю" 16 мільйонів євро за дострокове розірвання контракту. При цьому Куілон заперечував інформацію про будь-які переговори іспанця з італійським клубом.

Крім того, в послугах Бенітеса проявляє зацікавленість "Манчестер Сіті".

За матеріалами Сегодня Спорт, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бенітес усно погодився очолити "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути