четвер, 02 липня 2009 13:40

Бекхему порадили "рвати свою дупу"

Бекхему порадили "рвати свою дупу"

Футболіст американського футбольного клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" Лендон Донован назвав англійця Девіда Бекхема поганим партнером по команді. Донован підкреслив, що Бекхем не зробив нічого, щоб продемонструвати свою прихильність американському клубу, з яким у нього підписаний контракт.

Донован відзначив, що футболістові, який отримує вдвічі більше, ніж хто-небудь ще з гравців американської ліги, потрібно краще працювати на тренуваннях і показувати хорошу гру. "Можливо, він не лідер. Можливо, він не капітан. Але, як мінімум, він повинен щодня рвати свою дупу. А цього не відбувається. Я не думаю, що ми вимагаємо від нього дуже багато чого", - сказав Донован.

За словами Донована, доти, поки Бекхем не доведе, що він дійсно хоче грати за "Гелаксі", йому слід сидіти в запасі. Раніше президент Федерації футболу США Суніл Гулаті сказав, що Бекхему навряд чи варто розраховувати на теплий прийом фанатів "Гелаксі". За словами Гулаті, вболівальники можуть освистати футболіста, який повернувся в американський клуб з "Мілана".

Бекхем підписав п"ятирічний контракт з "Гелаксі" в 2007 році. З січня 2009 року до кінця сезону-2008/09 Бекхем на правах оренди грав за італійський "Мілан". Футболіст не раз говорив, що хотів би залишитися в "Мілані" і на сезон-2009/10.

За матеріалами The Guardian, Лента

Зараз ви читаєте новину «Бекхему порадили "рвати свою дупу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути