понеділок, 04 травня 2009 18:17

Девід Бекхем зайнявся модою

Девід Бекхем зайнявся модою
Знаменитий футболіст Девід Бекхем в світі моди свій хлопець. Його контракт на рекламу спідньої білизни Emporio Armani вважається одним з найбільших. В той же час і сам Джорджіо Армані не нарадується на свого партнера. Але тепер Девід має намір піти далі. Він представить власну модну колекцію. Врешті-решт, чим він гірший за свою дружину?

Девід Бекхем створив чоловічу колекцію для Adidas Originals by Originals спільно з дизайнером бренду Undefeated Джеймсом Бондом. Дизайнери Джеремі Скотт і Казуки Кураїси, які працювали над весняною колекцією лейбла, також візьмуть участь в розробці. Одяг від Бека має класичний фасон і виконаний зі шкіри, шовку і кашеміру.

Згідно з коментарями представників Adidas, "Бекхем і Бонд надихнулися поєднанням класичного американського стилю спортивного взуття та матеріалів, що відрізняються модними силуетами та деталями".

Зразки творчості британського футболіста з"являться в мережі фірмових магазинів Adidas восени цього року. Але не варто чекати, що Бекхем сам рекламуватиме свою колекцію. Представники Adidas повідомляють, що, принаймні цього разу, він залишиться за кулісами.

Тим часом в особистому житті футболіста, з чуток, не все гладко.

Його дружина Вікторія Бекхем відмінила святкову вечірку на честь десятої річниці їхнього весілля. Пош збиралася влаштувати шикарну вечірку і запросити на неї знаменитих подруг, проте передумала і зараз хоче, щоб святкування пройшло скромно у вузькому колі. Говорять, Вік скривджена тим, що її чоловік останнім часом дуже мало часу приділяє своїй сім"ї.

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем зайнявся модою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути