вівторок, 07 квітня 2009 17:18

Жіночий журнал назвав Бекхема найстильнішим чоловіком світу

Жіночий журнал назвав Бекхема найстильнішим чоловіком світу

Футболіста італійського "Мілана" і збірної Англії визнали найстильнішим чоловіком планети

Жіночий британський журнал "Glamour" в черговий раз вибрав найстильніших знаменитостей чоловічої і жіночої статей.

Серед представників сильної половини людства найкраще за всіх одягається зірка футболу Девід Бекхем, а у жінок переможницею стала Шеріл Коул, якій вдалося обійти дружину футболіста Вікторію, яка зайняла третє місце.

Сім"я Бекхемів, окрім цього, завоювала право називатися найкраще за всіх одягненою парою, обігнавши парочку Джолі-Пітт і Зака Ефрона з Ванессою Хадженс.


Довідка "Gazeta.ua"

Девід Роберт Джозеф Бекхем (англ. David Robert Joseph Beckham; народився 2 травня 1975 року в Лондоні, Англія) - англійський футболіст, півзахисник. Виступає за італійський клуб "Мілан" (на правах оренди з американського "Лос-Анджелес Гелаксі") і за збірну Англії. Бекхем перейшов до "Мілана" 7 січня 2009 року на правах двомісячної оренди. 4 лютого 2009 року на прес-конференції в Глазго футболіст оголосив про свій намір підписати з "Міланом" постійний контракт.

Бекхем одружений на вокалістці "Spice Girls" Вікторії Бекхем, має трьох синів: Брукліна, Ромео і Круза. Сім"я Бекхемів на даний момент проживає в Беверлі-Хіллз.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Жіночий журнал назвав Бекхема найстильнішим чоловіком світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути