Ексклюзиви
субота, 12 лютого 2011 18:34

Бекхем привів синів на манчестерське дербі (ФОТО)
18

Фото: Reuters

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні приніс своїй команді перемогу над "Манчестер Сіті" у центральному матчі 27-го туру чемпіонату Англії з футболу. Манчестерське дербі завершилася з рахунком 2:1 на користь "Юнайтед", а переможний гол Руні забив ударом через себе у верхній кут воріт.

Рахунок у матчі на 41-й хвилині зустрічі відкрив півзахисник "МЮ" Нані. Отримавши передачу від Райана Гіггза, він вийшов один на один з воротарем "Сіті" Джо Хартом і точно пробив у правий кут.

На 65-й хвилині форвард "Манчестер Сіті" Едін Джеко забив гол у відповідь. Після його удару м'яч влучив у гравця "Сіті" Давіда Сілву, змінив напрям і влетів у сітку воріт Едвіна ван дер Сара.

Переможний гол Руні забив на 78-й хвилині. Після навісу з флангу у виконанні Нані нападаючий втік з-під опіки захисників і завдав удар через себе в падінні. М'яч потрапив у правий верхній кут воріт. До кінця зустрічі рахунок не змінився.

"Чи був цей гол кращим у моїй кар'єрі? Думаю, так. Я побачив м'яч в штрафному майданчику і подумав: "Чому б ні?". На щастя, м'яч після удару опинився у верхньому кутку. Коли Нані робив передачу, я намагався підібрати позицію. У дев'яти випадках з десяти м'яч пролетів би над поперечиною, але сьогодні опинився в дев'ятці. Це інтуїція - часу думати немає. Мабуть, це мій перший подібний м'яч на професійному рівні.

Ця перемога вкрай важлива після недавньої втрати. До того ж, це велика гра для всього міста. Цього року "Сіті" наблизилися до нас, і гра це показала. Вважаю, наші шанси були кращими і ми заслужено перемогли. Це три очки, ми на чолі таблиці, і це дуже приємно", - цитує Руні Sky Sports.

Після цієї перемоги у "МЮ", який лідирує в чемпіонаті Англії, стало 57 очок в 26 матчах. У "Манчестер Сіті", що займає третє місце, залишилося 49 очок після 27 ігор.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Бекхем привів синів на манчестерське дербі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути