субота, 12 червня 2010 10:35

Баттон і Шумахер були найшвидшими на вільних заїздах Гран-прі Канади

Баттон і Шумахер були найшвидшими на вільних заїздах Гран-прі Канади

Пілот McLaren Дженсон Баттон показав найкращий час на першій сесії вільних заїздів Гран-прі Канади чемпіонату Формули-1.

Чинний чемпіон світу зумів проїхати коло по трасі в Монреалі за 1:18,127. Всього 0,158 секунди поступився йому Міхаель Шумахер, який виступає за команду Mercedes.

Третій і четвертий результат продемонстрували напарники Баттона і Шумахера, Льюіс Хемільтон і Ніко Росберг. Таким чином, всі чотири перші місця зайняли гонщики з моторами Mercedes.

Гонщик Red Bull Себастьян Феттель показав п'ятий час, а його напарник і лідер чемпіонату світу Марк Веббер - лише 14-е.

Шосте місце зайняв Роберт Кубіца, який виступає за Renault. Його напарник, росіянин Віталій Петров, розташувався на 13-му місці. Пілоти Ferrari зазнали відносну невдачу - Алонсо показав сьомий результат, а Маса - 12-й.

З проблемами зіткнулися і команди, що використовують мотори Ferrari в якості клієнтів. Пілоти Sauber і Toro Rosso зайняли чотири останніх місця серед досвідчених команд, випередивши тільки новачків чемпіонату.

У цілому результати заїздів виявилися дуже щільними – Веббер, який показав 14-ий час, відстав від першого місця всього на півтори секунди. При цьому сесія пройшла при похмурій погоді, а в середині заїздів навіть пішов невеликий дощ.

Однак він майже одразу припинився, практично не вплинувши на результати гонщиків. Тим не менш, вірогідність дощу під час інших сесій Гран-прі залишається досить високою.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Баттон і Шумахер були найшвидшими на вільних заїздах Гран-прі Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути