середа, 02 червня 2010 18:18

Баттона удостоїли Ордена Британської імперії

Баттона удостоїли Ордена Британської імперії

Британський гонщик команди Формули-1 Mclaren Дженсон Баттон став кавалером Ордена Британської імперії за досягнення в автоспорті.

На церемонії в Букінгемському палаці королева Великобританії Єлизавета II привітала спортсмена з перемогою у ювілейному, 60-му Чемпіонаті світу в класі Формули-1, а також зазначила заслуги пілота Mclaren у розвитку як автогонок, так і спорту в цілому.

"Потрапити на прийом у палац до її Величності - це найяскравіше враження в моєму житті, з яким може лише зрівнятися перемога в минулому сезоні. Я дуже гордий тим, що мої скромні заслуги були визнані на найвищому рівні", - заявив Баттон.

Нагадаємо, Баттон став Чемпіоном світу 2009 року в складі команди Brawn GP. У 2010 році британський гонщик підписав контракт з Mclaren.

Раніше повідомлялося, що кавалером Ордена Британської імперії також став Рос Браун, який у сезоні-2009 керував Brawn GP, а нині зараз керує командою Mercedes GP.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Баттона удостоїли Ордена Британської імперії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути