середа, 03 жовтня 2012 10:40

БАТЕ шокував "Баварію": команда Тимощука програла у Мінську
22

Фото: ФОТО: Reuters

Головний тренер білоруського БАТЕ Віктор Гончаренко заявив, що здорова атмосфера всередині команди дозволила борисовському клубу обіграти мюнхенську "Баварію" в матчі Ліги чемпіонів. Про це повідомляє офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Матч БАТЕ - "Баварія" пройшов ввечері 2 жовтня в Мінську і завершився з рахунком 3:1 на користь господарів. У складі БАТЕ голи забили Олександр Павлов (на 23-й хвилині), Віталій Родіонов (на 78-й) і Ренан Брессан (на 94-й), у "Баварії" єдиний м'яч забив Франк Рібері (на 91-й хвилині).

БАТЕ лідирує в групі F з шістьма очками, "Баварія" та іспанська "Валенсія" мають у своєму активі по три очки, французький "Лілль" замикає квартет з нулем у графі "очки".

Після матчу Гончаренко заявив, що його гравці не потребують додаткової накачки перед важливими іграми, тому можуть показувати свій футбол в іграх з усіма суперниками. При цьому тренер зауважив, що в деяких моментах його команді відверто пощастило, десь зіграла свою роль недооцінка суперника з боку "Баварії".

Також Гончаренко виділив у складі БАТЕ півзахисника Олександра Глєба, який має досвід виступу в "Арсеналі" і "Барселоні". Тренер заявив, що такий футболіст як Глєб надихає своєю грою партнерів.

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес після гри поскаржився на невезіння гравців своєї команди. За його словами, мюнхенці мали кілька прекрасних моментів для взяття чужих воріт, але забити вдалося тільки раз.

Додамо, що капітан збірної України Анатолій Тимощук весь матч просидів на лавці запасних "Баварії".

Зараз ви читаєте новину «БАТЕ шокував "Баварію": команда Тимощука програла у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути