пʼятниця, 25 січня 2013 08:57

"Барселона" зіграє з "Реалом" у півфіналі Кубка Іспанії

"Барселона" зіграє з "Реалом" у півфіналі Кубка Іспанії
Півфінал Кубка Іспанії пройде під знаком Ель Класико. Фото: reuters.com

"Барселона" вийшла у півфінал Кубка Іспанії, де зустрінеться з мадридським "Реалом". Після домашньої нічиєї з "Малагою" - 2:2, на виїзді каталонці здолали свого суперника з рахунком 4:2, хоча до 76-ї хвилини на "Ла Росаледе" був такий самий рахунок, що й на "Ноу Камп"...

У першому таймі гра була рівною, і вже в дебюті команди обмінялися забитими м'ячами. На восьмій хвилині Дані Алвес, витягнувши на себе воротаря, віддав м'яч на неприкритого Педро. Проте вже через чотири хвилини Хоакін більярдним ударом в кут зрівняв рахунок.

Після перерви новоспечений татусь Херард Піке зіграв, як справжній форвард, прийняв м'яч на груди, а потім відправив його у ближній кут. Правда, через 20 хвилин Роке Санта Крус вже скористався помилкою Піке і знову зрівняв рахунок. Такі гойдалки не сподобалися каталонцям. За п'ятнадцять хвилин до кінця Андрес Іньєста красиво обігрався в "стіночку" з Фабрегасом і в ближньому бою переграв Камені, а ще через чотири хвилини Ліонель Мессі підбив підсумок зустрічі, забивши головою!

Перше кубкове Ель Класико на "Сантьяго Бернабеу" всього через тиждень! В іншому півфіналі зустрінуться мадридський "Атлетико" і "Севілья".

Кубок Короля. Півфінал. Повторний матч

"Малага" - "Барселона" - 2:4 (1:1)

Голи: Хоакін, 12, Санта-Крус-68 - Педро, 8, Піке 49, Іньєста, 76, Мессі, 80.

Перший матч - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" зіграє з "Реалом" у півфіналі Кубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути