четвер, 24 січня 2013 13:35

"Реал" увосьме поспіль очолив рейтинг найбагатших клубів

"Реал" увосьме поспіль очолив рейтинг найбагатших клубів
Футболісти мадридського "Реала" - Анхель ді Марія та Кріштіану Роналду ФОТО: Reuters

Мадридський "Реал" увосьме поспіль очолив рейтинг найбагатших клубів світу за версією аудиторської компанії Deloitte. Про це повідомляє BBC News. Чемпіони Іспанії за цим показником зрівнялися з "Манчестер Юнайтед".

За підсумками сезону-2011/12 дохід "Реала" склав 513 мільйонів євро. Мадридський клуб став першим, кому вдалося заробити за рік понад 500 мільйонів. У минулому сезоні "Реал" став чемпіоном Іспанії і дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів.

Другий рядок рейтингу займає "Барселона", яка заробила 483 мільйони євро. У сезоні-2011/12 каталонці стали другими у національному чемпіонаті і дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів.

Третім у списку йде "Манчестер Юнайтед", який заробив 396 мільйонів євро. "Юнайтед" за підсумками минулого сезону фінішував другим у чемпіонаті Англії.

У першій п'ятірці також розташувалися мюнхенська "Баварія" (368 мільйонів євро) і лондонський "Челсі" (323 мільйони євро). За діючими переможцями Ліги чемпіонів розташувалися ще два клуби англійської прем'єр-ліги - "Арсенал" (290 мільйонів євро) і "Манчестер Сіті" (286 мільйонів євро).

В кінці першої десятки знаходяться "Мілан" (257 мільйонів євро), "Ліверпуль" (233 мільйони євро) і "Ювентус" (195 мільйонів євро).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" увосьме поспіль очолив рейтинг найбагатших клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути