Ексклюзиви
неділя, 30 вересня 2012 12:37

"Барселона" створила камбек у матчі з "Севільєю"
7

"Барселона" здобула шість перемог у шести іграх чемпіонату
Фото: ФОТО: Reuters

"Барселона" здобула вольову перемогу над "Севільєю" в матчі 6-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч, що пройшла в суботу в Севільї, завершилася перемогою підопічних Тіто Віланови - 3:2. Рахунок у матчі на 26-й хвилині відкрив півзахисник "Севільї" Петр Троховскі. Альваро Негредо зміцнив перевагу господарів всього через три хвилини після початку другого тайму.

Однак "Барселона" не збиралася здаватися, і вже через п'ять хвилин Сеск Фабрегас один м'яч відквитав. Він же відновив рівновагу на 89-й хвилині. Головний арбітр матчу додав до основного часу п'ять хвилин, яких вистачило каталонцям для перемоги.

Переможну крапку в грі поставив Давід Вілья. "Севілья" догравала зустріч вдесятьох, після того як Гарі Медель на 72-й хвилині отримав пряму червону картку за недисципліновану поведінку.

"Барселона" продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії, здобувши шість перемог у шести іграх. Для "Севільї" ця поразка стала першою в чемпіонаті, команда з 11 очками займає 5-е місце.

Наступний матч у чемпіонаті Іспанії "Барселона" проведе вдома 7 жовтня проти мадридського "Реала". "Севілья" в той же день відправиться в гості до "Сельти".

Севілья - Барселона 2:3 (1:0, 1:3)

Голи: 1:0 - 26 Троховскі, 2:0 - 48 Негредо, 2:1 - 53 Фабрегас, 2:2 - 89 Фабрегас, 2:3 - 90 Вілья.

Севілья - Палоп, Сісіньо, Ботіа, Спахіч, Ф. Наварро, Мадуро, Медель, Навас, Ракітіч (Кондогбіа, 75), Троховскі (Ману, 38), Негредо (Луна, 81).

Барселона - Вальдес, Дані Алвес (Вілья, 79), А. Сонг, Маскерано, Альба, Хаві, Бускетс (Алькантара, 76), Фабрегас, Санчес (Тельо, 70), Мессі, Педро.

Попередження: Ракітіч (28), Бускетс (70), Педро (75), Ботіа (90).

Вилучення: Медель (72).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" створила камбек у матчі з "Севільєю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути