неділя, 16 вересня 2012 12:54

"Барселона" розгромила "Хетафе", Мессі відзначився дублем
5

"Барселона" набрала 12 очок і повернулася на першу сходинку
Фото: ФОТО: Reuters

Футбольний клуб "Барселона" завдяки дублю Ліонеля Мессі у гостях здолав "Хетафе" у матчі четвертого туру чемпіонату Іспанії.

Зустріч завершилася з рахунком 4:1 на користь "синьо-гранатових". У складі переможців у першому таймі відзначився Адріану, який направив м'яч у ворота з передачі Сеска Фабрегаса (32-а хвилина). Решта три голи гостей записали на свій рахунок футболісти, які вийшли на заміну - Мессі, який з'явився на газоні на 59-й хвилині, забив двічі (74, 78), а потім відзначився Давид Вілья, який змінив Крістіана Тельо - йому вдалося забити на останній хвилині основного часу зустрічі. Єдиний гол господарям приніс Хав'єр Маскерано, який відправив м'яч у свої ворота (81).

"Барселона" тим самим набрала 12 очок і повернулася на першу сходинку в турнірній таблиці, залишивши позаду "Малагу". У наступному турі Прімери "синьо-гранатові" приймуть "Гранаду", а перед цим змагатимуться зі "Спартаком" у Лізі чемпіонів. "Хетафе" ж відправиться в гості до "Сельти".

Тренер "Барселони" Тіто Віланова зізнався, що випустив на поле головну зірку своєї команди Ліонеля Мессі, тільки коли пішла відкрита гра.

"Я обговорив з ним це питання (про те, що Мессі не потрапить в стартовий склад), - розповів Віланова. - Він напружено працював у передсезонний період, а потім провів кілька важких матчів. Перед цією грою у нього був довгий переліт із збірної Аргентини , де він зіграв два матчі. Я вирішив випустити проти "Хетафе" більш свіжих гравців, а Мессі вийшов на поле, коли пішла більш відкрита гра", - наводить слова фахівця офіційний сайт каталонського клубу.

Хетафе - Барселона 1:4 (0:1, 1:3)

Голи: 0:1 - 32 Адріано, 0:2 - 74, пенальті Мессі, 0:3 - 78 Мессі, 1:3 - 80, автогол Маскерано, 1:4 - 90 Вілья.

Хетафе: Мойя, Валера, Лопо, Алексіс, М. Торрес, Х. Торрес, Мічел (Ласен, 69), Педро Леон (Сарабіа, 79), Баррада, Д. Кастро, Колунга (А. Васкес, 60).

Барселона: Вальдес, Монтойя, Піке, Пуйоль (Маскерано, 57), Адріано, Хаві, Бускетс, Алькантара (Мессі, 59), Тельо (Вілья, 75), Педро, Фабрегас.

Попередження: Бускетс (23), Піке (38), Мічел (61), Валера (62).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" розгромила "Хетафе", Мессі відзначився дублем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути