середа, 07 грудня 2011 08:56

"Барселона" повторила рекорд "МЮ" у Лізі чемпіонів

"Барселона" повторила рекорд "МЮ" у Лізі чемпіонів

Іспанська "Барселона" повторила рекорд Ліги чемпіонів за кількістю голів, забитих у груповому турнірі, повідомляє Reuters. У ніч на 7 грудня "Барселона" перемогла на своєму полі білоруський БАТЕ з рахунком 4:0, забивши в шести матчах групового етапу 20 м'ячів. У сезоні-1998/99 такого ж результату добився "Манчестер Юнайтед".

У матчі з БАТЕ в складі "Барселони" два голи забив Педро Родрігес, ще по разу відзначилися Серхі Роберто і Мартін Монтойя. На цю гру головний тренер команди Хосеп Гвардіола випустив резервістів. Середній вік гравців, які потрапили в стартовий склад, склав 21,4 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" гримнув дверима на Кіпрі

Після матчу Гвардіола сказав, що він дуже радий, що у його команди є резерв, на який він може розраховувати. За словами тренера, тепер ці футболісти повинні підтримувати свій високий рівень, виступаючи за "Барселону-Б".

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, в груповому турнірі Ліги чемпіонів - 2011/12 "Барселона" посіла перше місце, набравши 16 очок в шести матчах. У першому турі іспанська команда зіграла внічию з "Міланом" (2:2), після чого здобула п'ять перемог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеніт" уперше вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів: результати матчів вівторка, 6 грудня

З другого місця в 1 / 8 фіналу вийшов "Мілан". Чеська "Вікторія", яка посіла третє місце, зіграє в 1 / 16 фіналу Ліги Європи. БАТЕ залишився останнім і завершив боротьбу в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" повторила рекорд "МЮ" у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути