четвер, 24 лютого 2011 11:04

"Байєр" зіграє з "Металістом" резервним складом

"Байєр" зіграє з "Металістом" резервним складом

У сьогоднішньому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи проти харківського "Металіста" у складі леверкузенського "Байєра" вийдуть кілька футболістів, які не є гравцями основного складу. Про це заявив тренер команди Юпп Хайнкес.

"У матчах Ліги Європи виступало багато різних футболістів. Багато футболістів брало участь з відомими іменами. Що стосується складу "Байєра", то його я буду визначати думаючи про наступний матч Бундесліги. Сьогодні гратимуть деякі гравці, які раніше не грали", - сказав Хайнкес , якого цитує офіційний сайт "Металіста".

У той же час наставник "фармацевтів" підкреслив, що налаштовує своїх підопічних на серйозну гру, незважаючи на виїзну перемогу з рахунком 4:0.

"Після матчу я сказав сам собі - нам пощастило, що ми здобули перемогу з таким рахунком.

Я переконаний, що в Лізі Європи треба серйозно налаштовуватися на кожну гру. Я вже говорив, що не розставляю пріоритетів між іграми в Бундеслізі, Лізі Європи або у звичайному товариському матчі. Для мене важлива гра, яку футболісти покажуть у завтрашньому матчі.

Я також хочу сказати, що "Металіст" не повинен був програвати з таким рахунком. Суперник буде серйозно налаштовуватися на матч і ми також", - зазначив тренер.

Нагадаємо, матч "Байєр" - "Металіст" розпочнеться сьогодні в Леверкузені о 20:05 за київським часом, пряма трансляція на ТК "Футбол" і "Спорт 1". Також сьогодні київське "Динамо" приймає стамбульський "Бешикташ". Початок гри о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"Байєр" зіграє з "Металістом" резервним складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути