четвер, 24 лютого 2011 11:00

Експерти розповіли, які професії найбільш затребувані у Києві

Експерти розповіли, які професії найбільш затребувані у Києві

Менеджерам з продажу, продавцям, офіціантам, водіям, майстрам манікюру або будівельникам буде простіше знайти роботу в Києві.

Про це свідчать дані сайту безкоштовних оголошень Slando.

Як пояснили представники порталу, тільки з 1 по 18 лютого 2011 року на сайті було розміщено близько 1500 оголошень з пропозиціями роботи. Найбільш затребуваними в цей період були фахівці в галузі продажів (закупівель) і роздрібної торгівлі (близько 250 оголошень).

У повідомленні Slando йдеться, що в цій категорії найбільше пропозицій було розміщено для менеджерів з продажу, мерчандайзерів, торгових і регіональних представників, продавців магазинів.

На другому місці за затребуваністю в першій половині лютого, відзначають експерти, опинилися професії у галузі краси і спорту (майже 200 оголошень). Як правило, додають вони, найчастіше в цій галузі на роботу запрошували майстрів манікюру / педикюру, перукарів, масажистів, косметологів. Рідше траплялися оголошення, адресовані інструкторам з фітнесу і танців.

"У професіоналів транспорту і логістики також були непогані шанси знайти роботу (більше 100 оголошень за вказаний період часу). Найчастіше потрібні водії в служби таксі, кур'єри, фахівці на станції техобслуговування", - йдеться в повідомленні.

Slando відзначає, що четверте місце зайняли пропозиції про роботу для офіціантів, барменів і кухарів: їх було розміщено близько 100. Примітно, що вельми затребуваною сьогодні є професія кухаря-сушиста.

На п'ятій позиції - професії у галузі будівництва та архітектури, кажуть експерти. Пояснюють, що в першій половині лютого було розміщено близько 70 оголошень з вакансіями малярів, мулярів, монтажників, штукатурів і архітекторів.

Зараз ви читаєте новину «Експерти розповіли, які професії найбільш затребувані у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути